Η Άγκυρα σχεδιάζει στρατιωτική επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη ποταμού
Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με Ουάσινγκτον και Μόσχα για μια πιθανή στρατιωτική επιχείρηση αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας - Οι περιοχές ελέγχονται από κουρδικές δυνάμεις
Η Τουρκία βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ρωσία και τις ΗΠΑ για μια ενδεχομένη στρατιωτική εκστρατεία στις περιοχές της βορειοανατολικής Συρίας, που ελέγχονται από κουρδικές δυνάμεις, ανέφερε δια εκπροσώπου του, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.
Η Άγκυρα θέλει να εγκαθιδρύσει μια ζώνη ασφαλείας στην μεθοριακή περιοχή ανατολικά του Ευφράτη ποταμού, έπειτα από την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων.
«Αναφορικά με τις προετοιμασίες ανατολικά του Ευφράτη ποταμού, οι οποίες εξακολουθούν να βρίσκονται στην ατζέντα, ο συντονισμός με τις ΗΠΑ και ιδιαίτερα με τη Ρωσία συνεχίζεται», τόνισε η εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Ναντίντ Σεμπνέμ Ακτόπ.
Σημείωσε παράλληλα ότι ο συντονισμός μεταξύ Άγκυρας και Μόσχας για την περιοχή Ιντλιμπ στη βορειοδυτική Συρία, όπου οι δύο χώρες έχουν συμφωνήσει για την εγκαθίδρυση μιας αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης, συνεχίζει με επιτυχία «παρά τις προκλήσεις».
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.