Απάντηση Ρωσίας σε ΗΠΑ: Κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τους 12 Ρώσους πράκτορες
Νέο διπλωματικό θρίλερ μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων, λίγο πριν τη συνάντηση Τραμπ-Πούτιν
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τα 12 άτομα, στα οποία οι αμερικανικές αρχές σήμερα απήγγειλαν κατηγορίες, συνδέονται με τη στρατιωτική υπηρεσίας πληροφοριών της Ρωσίας ή στη παραβίαση των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Δημοκρατικού Κόμματος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.
Νωρίτερα σήμερα, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι 12 πράκτορες των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών κατηγορούνται ότι παραβίασαν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του Δημοκρατικού Κόμματος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.
Ομοσπονδιακό συμβούλιο ενόρκων παρέπεμψε τους 12 Ρώσους, κατόπιν αιτήματος του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ ο οποίος ερευνά την υπόθεση της ρωσικής ανάμιξης στις εκλογές αυτές.
Το ρωσικό ΥΠΕΞ ανέφερε ότι το κατηγορητήριο έχει στόχο να βλάψει την ατμόσφαιρα πριν τη σύνοδο κορυφής μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο Ελσίνκι.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.