Σαφή προειδοποίηση προς το Ιράν απηύθυνε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, διαμηνύοντας ότι αν χρειαστεί, η χώρα του θα αναλάβει δράση κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας, όχι μόνο κατά των συμμάχων της στη Μέση Ανατολή. Όπως επανέλαβε, μιλώντας στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, η Τεχεράνη είναι η μεγαλύτερη απειλή παγκοσμίως, μιλώντας στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια.
«Μην δοκιμάζετε την αποφασιστικότητα του Ισραήλ» είπε ο Νετανιάχου, απευθυνόμενος στον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν Τζαβάντ Ζαρίφ που ήταν στη αίθουσα και είναι ομιλητής στη διάσκεψη. Στα χέρια του κρατούσε ένα κομμάτι που παρουσίασε ως δείγμα ιρανικού drone που προερχόταν από τη Συρία και κατερρίφθη την περασμένη εβδομάδα πάνω από το ισραηλινό έδαφος.
«Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει στο καθεστώς να περάσει μια θηλιά τρόμου γύρω από το λαιμό μας. Θα αναλάβουμε δράση, εάν χρειαστεί, όχι μόνο εναντίον των πληρεξούσιων του Ιράν αλλά και του ίδιου του Ιράν», δήλωσε στην ομιλία του.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.