Δείτε το viral βίντεο «σκονάκι» με όλους τους... θανάτους στο Game of Thrones

Δείτε το viral βίντεο «σκονάκι» με όλους τους... θανάτους στο Game of Thrones

Ετοιμαστείτε για τη νέα σεζόν «φρεσκάροντας» τη μνήμη σας 

Δείτε το viral βίντεο «σκονάκι» με όλους τους... θανάτους στο Game of Thrones
Με την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης 7ης σεζόν του Game of Thrones να πλησιάζει, αρκετοί σκληροπυρηνικοί φαν της σειράς του HBO έχουν ήδη ξεκινήσει τους «μαραθώνιους» των περασμένων κύκλων, προκειμένου να θυμηθούν ποιος έχει... αποδημήσει εις κύριον και ποιος την έχει σκαπουλάρει από τη δολοφονική πένα του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν.

Ωστόσο, επειδή πολλοί από εμάς δεν έχουμε τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε ξανά τα δεκάδες επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς (τουλάχιστον μέχρι τις 16 Ιουλίου), ένας Βέλγος καλλιτέχνης αποφάσισε να μας βοηθήσει να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας με ένα ενδιαφέρον βίντεο «σκονάκι».

Στο κλιπ που δημιούργησε ο γραφίστας Hannes Sommer, περιλαμβάνονται όλοι οι σημαντικοί θάνατοι - και παρολίγον θάνατοι - που πρέπει να θυμάται ο τηλεθεατής, και μάλιστα σε μορφή ενός πανέμορφου pop-up book.

Ο τραγικός χαμός δεκάδων ηρώων συνοψίζεται σε μια σειρά από σκίτσα, πολλά από τα οποία καταστρέφονται ενώ ο καλλιτέχνης ξεφυλλίζει το... βιβλίο του θανάτου. Απολαύστε την πρωτότυπη δημιουργία του Sommer που τραβήχτηκε, για ευνόητους λόγους, σε ένα και μόνο πλάνο:

Κλείσιμο

  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης