Γαλλικές εκλογές: Στο 74% εκτιμάται η συμμετοχή στο κλείσιμο της κάλπης
Το 2012, όταν Σαρκοζί και Ολάντ διασταύρωσαν τα ξίφη τους διεκδικώντας την γαλλική προεδρία, το ποσοστό συμμετοχής στον β΄γύρο ήταν 80,3%
Στο 74% εκτιμάται το ποσοστό συμμετοχής στις 8 μμ ώρα Γαλλίας, σύμφωνα με το "BFMTV". Αν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη του γαλλικού δικτύου τότε θα πρόκειται για το δεύτερο χειρότερο αποτέλεσμα την ιστορία του β' γύρου των γαλλικών εκλογών
.
Το ινστιτούτο "Elabe" για λογαριασμό του γαλλικού δικτύου "BFMTV" προέβη στην εκτίμηση αυτή. Το 2012, όταν Σαρκοζί και Ολάντ διασταύρωσαν τα ξίφη τους διεκδικώντας την γαλλική προεδρία, το ποσοστό συμμετοχής στον β΄γύρο ήταν 80,3%.
Εάν επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη αυτή και το ποσοστό συμμετοχής "κλειδώσει" τελικά στο 74%, τότε θα πρόκειται για το δεύτερο χειρότερο ποσοστό συμμετοχής στην ιστορία του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στην πέμπτη γαλλική δημοκρατία. Το 1969, το χειρότερο ποσοστό συμμετοχής ήταν 68,8%.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.