Νέες απειλές Τραμπ: «Παίζει με τη ''φωτιά'' το Ιράν»
«Το Ιράν δεν συγκινείται από τις απειλές καθώς αντλούμε ασφάλεια από τον λαό μας. Δεν θα προκαλέσουμε ποτέ πόλεμο, αλλά μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στα δικά μας αμυντικά μέσα!», απάντησε αμέσως και πάλι μέσω Twitter ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ
Το Ιράν «δεν εκτιμά πόσο καλός ήταν μαζί του ο πρόεδρος Ομπάμα. Εγώ δεν θα είμαι!», πρόσθεσε ο Τραμπ στο μήνυμά του.
«Το Ιράν δεν συγκινείται από τις απειλές καθώς αντλούμε ασφάλεια από τον λαό μας. Δεν θα προκαλέσουμε ποτέ πόλεμο, αλλά μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στα δικά μας αμυντικά μέσα!», απάντησε αμέσως και πάλι μέσω Twitter ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ.
Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος σκοπεύει να επιβάλει κυρώσεις εναντίον ιρανικών οντοτήτων, σε μια προσπάθεια να αυξήσει την πίεση στην Τεχεράνη, ενώ παράλληλα χαράσσει μια ευρύτερη στρατηγική για να αντιμετωπίσει την αποσταθεροποιητική συμπεριφορά της, όπως την χαρακτηρίζει, δήλωσαν άνθρωποι που έχουν γνώση της υπόθεσης.
Η απόφαση του Ιράν να προχωρήσει στη δοκιμή ενός βαλλιστικού πυραύλου την Κυριακή συνέβαλε στην απόφαση του Τραμπ για την επιβολή κυρώσεων, οι οποίες ενδέχεται να ανακοινωθούν ήδη από σήμερα, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.