Η εξαδέλφη του φερόμενου ως εγκεφάλου των επιθέσεων στο Παρίσι, η Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, η οποία σκοτώθηκε την Τετάρτη στην επιχείρηση των γαλλικών ειδικών δυνάμεων στο Σεν Ντενί, δεν ήταν βομβίστρια αυτοκτονίας, σε αντίθεση με όσα πίστευαν αρχικά οι αστυνομικοί, έγινε γνωστό σήμερα από μια αστυνομική πηγή.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, οι ερευνητές είχαν δηλώσει ότι ένα πρόσωπο που βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα στο Σεν Ντενί ανατινάχτηκε πυροδοτώντας τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένο.
Η αστυνομία πίστευε μέχρι τώρα ότι επρόκειτο για μια γυναίκα.
Όμως, σύμφωνα με την πηγή την οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, στην πραγματικότητα ο καμικάζι ήταν ένας άνδρας.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.