ΕΕ: Πιθανή η επιβολή κυρώσεων στη Μόσχα στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής
Τι σημαίνει αυτό; Πάγωμα θεωρήσεων αδειών εισόδου στην ΕΕ, πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων ιδιωτών και πάγωμα των συνομιλιών σχετικά με τους οικονομικούς δεσμούς με τη Ρωσία - Αποκλιμάκωση ζητά ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς
Οι ηγέτες των χωρών - μελών της ΕΕ που πρόκειται να συναντηθούν εκτάκτως στις Βρυξέλλες την Πέμπτη για να συζητήσουν σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία, ενδεχομένως να αποφασίσουν την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία αν δεν έχει υπάρξει «αποκλιμάκωση» μέχρι τότε, δήλωσε σήμερα ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς.
Ο Φαμπιούς είπε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV ότι αυτού του τύπου τα μέτρα μπορεί να περιλαμβάνουν πάγωμα θεωρήσεων αδειών εισόδου στην ΕΕ, πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων ιδιωτών και πάγωμα των συνομιλιών σχετικά με τους οικονομικούς δεσμούς με τη Ρωσία.
"Ας ξεκινήσουμε τον διάλογο, αλλά ταυτόχρονα αύριο διεξάγεται έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ και αύριο μπορεί να ψηφιστούν κυρώσεις, αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση. Αναμένω και ελπίζω ότι η Ρωσία θα μας ενημερώσει σήμερα ότι υπάρχει προοπτική διαλόγου με μία ομάδα επαφής", είπε ο Φαμπιούς αναφερόμενος στις προτάσεις για τον σχηματισμό μίας διεθνούς "ομάδας επαφής" που θα απαρτίζεται από τους μεγαλύτερους εμπλεκόμενους στην ουκρανική κρίση.
Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο Φαμπιούς πριν από τις συνομιλίες με τους ομολόγους του από τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ουκρανία και άλλες χώρες στο περιθώριο της Συνόδου για τον Λίβανο στη γαλλική πρωτεύουσα.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.