Οι Ρώσοι απορρίπτουν το ενδεχόμενο δηλητηρίασης του Αραφάτ
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας σήμανσης της ρωσικής αστυνομίας στα δείγματα από το σώμα του παλαιστίνιου ηγέτη δεν ανιχνεύθηκαν ίχνη από πολώνιο
Νέα τροπή στην υπόθεση με τα αίτια της δολοφονίας του Γιασέρ Αραφάτ δίνει η δήλωση του επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας σήμανσης, που μετέδωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ότι στα δείγματα από τη σορό του παλαιστίνιου πολιτικού δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος από πολώνιο.
Πάντως λίγη ώρα αργότερα η υπηρεσία διευκρίνισε ότι κανείς εκπρόσωπός της δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση αλλα ότι μόνο παραδόθηκαν τα στοιχεία στο υπουργείο Εξωτερικών.
Τη Δευτέρα πάντως Ελβετοί ειδήμονες που εξέτασαν προσωπικά αντικείμενα του Γιασέρ Αραφάτ επιβεβαίωσαν την «πιθανότητα» δηλητηρίασης του Παλαιστινίου ηγέτη με κάποια ραδιενεργή ουσία.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.