Ας δώσουμε τα τρόφιμα με κρέας αλόγου στους φτωχούς, λέει γερμανός υπουργός
Yπέρ της διανομής στους φτωχούς τροφίμων στα οποία έχει εντοπιστεί κρέας αλόγου τάχθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης της Γερμανίας Ντερκ Νίμπελ, προκαλώντας την αντίδραση της αντιπολίτευση
Yπέρ της διανομής στους φτωχούς τροφίμων στα οποία έχει εντοπιστεί κρέας αλόγου τάχθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης της Γερμανίας Ντερκ Νίμπελ, προκαλώντας την αντίδραση της αντιπολίτευσης. Όπως είπε, θα ήταν ανεύθυνο να πεταχτεί ασφαλές φαγητό.
Ανάλογη πρόταση έχει διατυπώσει φινλανδική εταιρεία αγροτοδιατροφικών προϊόντων. Την Παρασκευή ανακοίνωσε ότι έχει ζητήσει από τις υγειονομικές αρχές να της δοθεί άδεια ώστε να διανείμει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις τα προϊόντα έτοιμου φαγητού που αποσύρθηκαν από την αγορά επειδή περιείχαν κρέας αλόγου.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.