Οι δικηγόροι του Καβαλιέρε είχαν ζητήσει από το δικαστήριο να αναστείλει την δίκη, ωστόσο, η πρόταση της πλευράς Μπερλουσκόνι τελικά απερρίφθη
UPD:
Η πέτρα του σκανδάλου «Ρούμπι Γκέιτ», η 19χρονη Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα, παρουσιάστηκε σήμερα στο δικαστήριο του Μιλάνου για να καταθέσει στην δίκη στην οποία ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατηγορείται για προαγωγή πορνείας.
Η Καρίμα δεν είχε εμφανισθεί σε προηγούμενες δικάσιμους, κάνοντας γνωστό ότι βρισκόταν στο Μεξικό και ότι θα επέστρεφε τις πρώτες εβδομάδες του 2013.
Η νεαρή δεν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των κατηγορουμένων, ωστόσο, της έχει ζητηθεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης από τους συνηγόρους του Μπερλουσκόνι.
Οι δικηγόροι του μεγιστάνα του Τύπου είχαν ζητήσει από το δικαστήριο να αναστείλει την δίκη, λόγω της συμμετοχής του πρώην πρωθυπουργού στην προεκλογική εκστρατεία -και άρα της αδυναμίας του να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις του δικαστηρίου- ωστόσο, η πρόταση της πλευράς Μπερλουσκόνι τελικά απερρίφθη.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.