Μπερλουσκόνι: «Νόμιζα ότι η Ρούμπι ήταν ανιψιά του Μουμπάρακ»

Μπερλουσκόνι: «Νόμιζα ότι η Ρούμπι ήταν ανιψιά του Μουμπάρακ»

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι αρνήθηκε σήμερα Παρασκευή  όλες τις κατηγορίες της εισαγγελίας εναντίον του για μαστροπεία και κατάχρηση εξουσίας σχετικά με την υπόθεση Ρούμπιγκειτ.

Μπερλουσκόνι: «Νόμιζα ότι η Ρούμπι ήταν ανιψιά του Μουμπάρακ»
Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι αρνήθηκε την Παρασκευή  όλες τις κατηγορίες της εισαγγελίας εναντίον του για μαστροπεία και κατάχρηση εξουσίας σχετικά με την υπόθεση Ρούμπιγκειτ, με πρωταγωνίστρια την Μαροκινή Καρίμα ελ Μαχρούγκ ή αλλιώς «Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα».

«Δεν είχα ποτέ ερωτική επαφή κανενός τύπου με την Ρούμπι. Ημουν πεπεισμένος ότι ήταν 24 ετών όπως μου είχε πει η ίδια», δήλωσε ο Μπερλουσκόνι και συνέχισε λέγοντας ότι μεσολάβησε ώστε να αφεθεί ελεύθερη η ανήλικη Μαροκινή το 2010 όταν είχε οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα για μικροκλοπή ώστε να αποφευχθεί διπλωματικό επεισόδιο με την Αίγυπτο μια και η νεαρή είχε δηλώσει ότι είναι ανιψιά του Χόσνι Μουμπάρακ. «Προσπάθησα να αποφύγω διπλωματικό επεισόδιο, καθώς είχα την πληροφορία ότι η Ρούμπι ήταν ανιψιά του Μουμπάρακ και έτσι θέλησα να βοηθήσω. Ήμουν πεπεισμένος ότι είχε συγγένεια με τον Μουμπάρακ», τόνισε και συμπλήρωσε ότι η όλη υπόθεση του θύμισε την «υπόθεση με τον γιο του Καντάφι που κρατείτο στην Ελβετία».

Κλείσιμο
Αλλωστε ισχυρίστηκε πως γνώρισε την νεαρή σε ένα δείπνο στη βίλα του στο Αρκορε όπου του παρουσιάστηκε ως Αιγύπτια, κόρη μιας τραγουδίστριας συγγενή του Μουμπάρακ. Υποστήριξε μάλιστα ότι η Ρούμπι ποτέ δε του είπε ότι είναι ανήλικη, αλλά 24 ετών και πώς ο πατέρας της την έδιωξε από το σπίτι γιατί εκείνη ήθελε να απαρνηθεί τον Μουσουλμανισμό ώστε να γίνει Καθολική.

Οσο για τα χρήματα που φέρεται να της είχε προσφέρει είπε ότι της έδωσε δάνειο καθώς του εξέφρασε την επιθυμία να μπει συνέταιρος σε ένα ινστιτούτο αισθητικής.

Την πραγματική ταυτότητά της ισχυρίστηκε ότι έμαθε από την περιφερειακή σύμβουλο και πρώην μοντέλο Νικόλ Μινέτι όταν του τηλεφώνησε αποκαλύπτοντας του την αλήθεια. «Μου τηλεφώνησε η Νικόλ Μινέτι λέγοντας μου ότι ανακάλυψε πως η Ρούμπι δεν ήταν Αιγύπτια αλλά Μαροκινή κι ανήλικη. Η είδηση με άφησε άφωνο καθώς συνειδητοποίησα την πλαστή της ταυτότητα. Από εκείνη τη στιγμή έπαψα να ενδιαφέρομαι για εκείνη. Επειτα από πολλές πιέσεις που άσκησε στον ταμεία μου, τότε της δόθηκαν κάποιες χιλιάδες ευρώ».

Οσο για τα περίφημα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα ο Καβαλιέρε είπε ότι επρόκειτο απλά για ένα «αστείο» και ότι ουδέποτε στη βίλα του στο Αρκορε πραγματοποιήθηκαν σεξουαλικά όργια. «Μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα να δηλώσω ότι ποτέ δεν σημειώθηκαν σκηνές σεξουαλικής φύσης στο Αρκορε. Η έκφραση μπούνγκα-μπούνγκα γεννήθηκε από ένα αστείο που επανέλαβα πολλές φορές και έπειτα μεταφέρθηκε στον Τύπο», είπε ο 76χρονος πρώην πρωθυπουργός ο οποίος συνοδευόταν από την βουλευτή του κόμματος Λαός της Ελευθερίας Μαρία Ροζάρια Ρόσι η οποία είχε συμμετάσχει σε πολλά από τα δείπνα του στις βίλες του.
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης