Διπλωματικός πυρετός και στο Παρίσι για την Ουκρανία - Συνομιλίες Μπαρό με ευρωπαίους υπουργούς Εξωτερικών
Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών θα συζητήσει το σχέδιο Τραμπ με τους ομολόγους του από Γερμανία, Πολωνία, Βρετανία, Φινλανδία και Ιταλία καθώς και με την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας
Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν-Νοέλ Μπαρό θα διοργανώσει τηλεφωνική συνομιλία με Ευρωπαίους ομολόγους του σήμερα το βράδυ για να συζητήσουν για την Ουκρανία, δήλωσε γαλλική διπλωματική πηγή.
Η πηγή διευκρίνισε ότι η συνομιλία για το λεγόμενο σχέδιο της Ουάσινγκτον θα πραγματοποιηθεί με τους υπουργούς Εξωτερικών της Γερμανίας, της Πολωνίας, της Βρετανίας, της Φινλανδίας και της Ιταλίας καθώς και με την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας.
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.