Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε τις παραιτήσεις του υπουργού Δικαιοσύνης και της υπουργού Ενέργειας, υπογραμμίζοντας πως η απόφαση σχετίζεται με την ανάγκη διαφάνειας και λογοδοσίας, εν μέσω κατηγοριών για διαφθορά στον ενεργειακό κλάδο.
Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε ότι «ο υπουργός Δικαιοσύνης και η υπουργός Ενέργειας δεν μπορούν να παραμείνουν στις θέσεις τους» εξηγώντας πως το ζήτημα είναι πρωτίστως θέμα εμπιστοσύνης. Όπως ανέφερε, «εφόσον υπάρχουν κατηγορίες, πρέπει να λογοδοτήσουν». Παράλληλα, τόνισε ότι η απόφαση για αποπομπή από τα καθήκοντα είναι «άμεση και πρόσθεσε ότι έχει ζητήσει από την πρωθυπουργό της Ουκρανίας να λάβει τις παραιτήσεις των δύο υπουργών.
Παράλληλα, κάλεσε τα μέλη του ουκρανικού κοινοβουλίου, να στηρίξουν τις παραιτήσεις αυτές, σημειώνοντας ότι στη συνέχεια η υπόθεση πρέπει να εξεταστεί σε «δικαστικό επίπεδο».
Ο Ζελένσκι ανακοίνωσε επίσης ότι το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας (RNBO) θα λάβει απόφαση για την επιβολή κυρώσεων, ύστερα από εισήγηση του Υπουργικού Συμβουλίου. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι η χώρα βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, αντιμετωπίζοντας διακοπές ρεύματος, ρωσικά πλήγματα και απώλειες.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.