Μια ομοσπονδιακή δικαστής δήλωσε σήμερα ότι κατά πάσα πιθανότητα θα απαγορεύσει στην κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να απολύσει χιλιάδες ομοσπονδιακούς υπαλλήλους εν μέσω της μερικής παράλυσης του ομοσπονδιακού κράτους.
Η Σούζαν Ίλστον, του ομοσπονδιακού περιφερειακού δικαστηρίου του Σαν Φρανσίσκο, είπε κατά την έναρξη της συζήτησης του θέματος ότι συμφωνεί με τα δύο συνδικάτα που έχουν προσφύγει, ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί παρανόμως το κενό στη χρηματοδότηση για να προωθήσει την ατζέντα της, δηλαδή να μειώσει το μέγεθος του ομοσπονδιακού κράτους.
«Εκτός και αν κάτι μου αλλάξει γνώμη, σκοπεύω να απαγορεύσω αυτό που συμβαίνει», είπε η Ίλστον η οποία διορίστηκε σε αυτήν τη θέση από τον Δημοκρατικό πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.
Την ίδια ώρα, ο διευθυντής προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου Ράσελ Βόουτ είπε σε μια συνέντευξη ότι περισσότεροι από 10.000 ομοσπονδιακοί υπάλληλοι μπορεί να απολυθούν όσο συνεχίζεται το shutdown.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.