Οι δασμοί Τραμπ είναι αδικαιολόγητοι και λανθασμένοι, λέει ο Καναδός πρωθυπουργός
Τόνισε ότι η χώρα του θα συνεχίσει να αντιστέκεται στους αμερικανικούς δασμούς έως ότου αυτοί αποσυρθούν
Ο Καναδάς θα συνεχίσει να αντιστέκεται στους αμερικανικούς δασμούς έως ότου αυτοί αποσυρθούν, δηλώνει ο πρωθυπουργός Μαρκ Κάρνεϊ.
Μιλώντας σε προεκλογική εκδήλωση, ο Κάρνεϊ καταφέρθηκε με δριμύτητα κατά των εμπορικών μέτρων των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντάς τα «αδικαιολόγητα και παραπλανητικά». Όπως υποστήριξε, οι δασμοί πλήττουν άμεσα τους εργαζόμενους, τις επιχειρήσεις και τις οικογένειες του Καναδά.
«Αντιδρούμε με σκοπό και αποφασιστικότητα» τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως διακυβεύεται η ευημερία της καναδικής οικονομίας. «Ποτέ άλλοτε το διακύβευμα δεν ήταν τόσο μεγάλο για την οικονομία μας» δήλωσε στους υποστηρικτές του.
Η εκλογική αναμέτρηση στον Καναδά είναι προγραμματισμένη για τις 28 Απριλίου. Αν και οι δημοσκοπήσεις προέβλεπαν βαριά ήττα για το Φιλελεύθερο Κόμμα του Κάρνεϊ, η σθεναρή στάση του πρωθυπουργού απέναντι στους δασμούς των ΗΠΑ φαίνεται να έχει βελτιώσει αισθητά τη δυναμική του κόμματος.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης