Τα σχέδιά του για την κατασκευή ενός φράχτη στα δυτικά σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα αποκάλυψε σήμερα ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ. Όπως ανακοίνωσε, η Τουρκία θα χτίσει φράχτη μήκους 8,5 χιλιομέτρων στα σύνορα με την Ελλάδα, ο οποίος αργότερα μπορεί να επεκταθεί.
«Φέτος συνεχίζουμε την κατασκευή ηλεκτροπτικών πύργων και λαμβάνουμε άλλα μέτρα με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Φέτος, θα εφαρμόσουμε φυσικά μέτρα ασφαλείας των συνόρων και θα χτίσουμε φυσικά φράχτη στα δυτικά μας σύνορα για πρώτη φορά» είπε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Yeni Safak, που συνοδεύεται από τις σχετικές φωτογραφίες.
Μιλώντας έπειτα από ευρεία σύσκεψη για την ασφάλεια των συνόρων και την εγκληματικότητα, ο Σεζέρ είπε πως οι εργασίες που έγιναν πέρυσι για την ενίσχυση των συνοριακών δρόμων ολοκληρώθηκαν.
Από τη συνέντευξη Τύπου του Γιουνούς Σεζέρ
Και συνέχισε: «Όσον αφορά στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στη συνοριακή γραμμή, είχαμε ολοκληρώσει τη βελτίωση των συνοριακών μας δρόμων μήκους 325 χιλιομέτρων και την κατασκευή συνοριακών δρόμων από τον περασμένο Σεπτέμβριο [...] Στη γραμμή των συνόρων θα κατασκευαστούν τείχη και φράχτες. Όπως γνωρίζετε, υπήρχαν μόνο διαδρομές περιπολίας. Ολοκληρώθηκαν οι διαδρομές περιπολίας και έγινε διαγωνισμός για την κατασκευή φυσικών περιφράξεων και τειχών, όπως στα ανατολικά σύνορα. Για πρώτη φορά θα έχουμε λάβει μέτρα σωματικής ασφάλειας στα δυτικά σύνορα».
«Σε πρώτο στάδιο θα κατασκευαστεί τείχος στα ελληνικά σύνορα. Το επόμενο διάστημα θα αυξηθούν τα τείχη ασφαλείας στα σύνορα. Αρχικά προβλέπεται να κατασκευαστούν φέτος 8,5 χιλιόμετρα... Ξεκίνησε από τα ελληνικά σύνορα και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε στο μέλλον, ανάλογα με την κατάσταση» κατέληξε.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.