«Ψέμα» χαρακτήρισε ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ τις καταγγελίες περί κινδύνου λιμού στη Γάζα
Το Ισραήλ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα την αναστολή της εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας στον παλαιστινιακό θύλακα
Οι επανειλημμένες προειδοποιήσεις του ΟΗΕ και μη κυβερνητικών οργανώσεων για τον κίνδυνο λιμού στη Λωρίδα της Γάζαςείναι “ψέμα”, δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Γκίντεον Σάαρ.
“Σε ό,τι αφορά αυτόν τον ισχυρισμό του λιμού, είναι ένα ψέμα που κράτησε όλη τη διάρκεια αυτού του πολέμου. Είναι ένα ψέμα”, τόνισε ο Σάαρ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Ο Ισραηλινός υπουργός ρωτήθηκε τι θα συμβεί αν άνθρωποι αρχίσουν να πεθαίνουν από την πείνα, αφού το Ισραήλ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα τηναναστολή της εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας στον παλαιστινιακό θύλακα.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.