«Συμμαχία» Μεξικού - Καναδά απέναντι στους δασμούς του Τραμπ - Συζήτησαν τηλεφωνικά οι ηγέτες των δύο χωρών
Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να εργαστούν από κοινού σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος και να βελτιώσουν τις ήδη ισχυρές διμερείς σχέσεις μεταξύ του Καναδά και του Μεξικού
Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, και η πρόεδρος του Μεξικού,Κλαούντια Σέινμπαουμ, συζήτησαν το θέμα της επιβολής αμερικανικών δασμών κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνδιάλεξης, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του Τριντό.
Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να εργαστούν από κοινού σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος και να βελτιώσουν τις ήδη ισχυρές διμερείς σχέσεις μεταξύ του Καναδά και του Μεξικού.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.