Ελβετία: Πυρκαγιά στο παλαιότερο ξενοδοχείο πολυτελείας της χώρας
Η πυρκαγιά σημειώθηκε στο Four Seasons Hôtel des Bergues που άνοιξε το 1834 και είναι από τα γνωστότερα της Γενεύης
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες, Τετάρτη, το βράδυ στο πιο παλιό ξενοδοχείο πολυτελείας της Ελβετίας, στην καρδιά της Γενεύης, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Η πυρκαγιά σημειώθηκε στο Four Seasons Hôtel des Bergues, ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων που άνοιξε το 1834 και είναι από τα γνωστότερα της Γενεύης.
🔴 Les images impressionnantes de l'intervention des pompiers sur le toit de l'hôtel des Bergues pour maitrisé l'incendie ⬇️ pic.twitter.com/ZsxlaEM6VV
Δεν υπάρχουν τραυματίες, δήλωσε ο διευθυντής του, ο Πέδρο Νόρα, στην ελβετική εφημερίδα 20 Minutes, προσθέτοντας ότι οι πελάτες μεταφέρθηκαν σε γύρω ξενοδοχεία.
Πυροσβέστες χρησιμοποίησαν γερανούς για να φθάσουν τις φλόγες στη σκεπή.
Σύμφωνα με το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTS, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 21:30 (τοπική ώρα, 22:30 ώρα Ελλάδας). Τα αίτια της πυρκαγιάς, η οποία τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, παραμένουν άγνωστα, πρόσθεσε το RTS.
Κλείσιμο
Το εν λόγω ξενοδοχείο φιλοξενεί τακτικά σημαντικές εκδηλώσεις, όπως οι πλειστηριασμοί κοσμημάτων του οίκου Christie's.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.