ΗΠΑ: Με τον Τραμπ συναντήθηκε ο CEO του Netflix και υποστηρικτής των Δημοκρατικών, Τεντ Σαράντος
Ο Σαράντος θέλει να χτίσει σχέσεις με την επερχόμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ - Ο Τραμπ θα συναντηθεί και με τον Τζεφ Μπέζος
Ο διευθύνων σύμβουλος του Netflix, Τεντ Σαράντος, συναντήθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ στην κατοικία του στη Φλόριντα την Τρίτη «για να χτίσει σχέσεις» με τη νέα του κυβέρνηση, ανέφεραν οι Financial Times.
Ο Σαράντος υπήρξε ιστορικά πολιτικός υποστηρικτής των υποψηφίων του Δημοκρατικού Κόμματος. Έκανε δωρεές για την υποστήριξη του προέδρου Μπάιντεν, του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, καθώς και της υποψήφιας για τις προεδρικές εκλογές των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με το OpenSecrets που παρακολουθεί τα οικονομικά των προεκλογικών εκστρατειών.
«Αλλά την Τρίτη, έγινε η τελευταία προσωπικότητα υψηλού προφίλ στην Αμερική που επισκέφθηκε το θέρετρο Μαρ-ο-Λάγκο του Ντόναλντ Τραμπ για να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλεγμένο Ρεπουμπλικανό πρόεδρο και να οικοδομήσει δεσμούς με τη νέα του διοίκηση», γράφει το δημοσίευμα.
Σημειώνεται ότι εκτός από τη συνάντηση με τον Σαράντος, ο Τραμπ έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί την Τετάρτη με τον ιδρυτή της Amazon Τζεφ Μπέζος, την επίσκεψη του οποίου στη Φλόριντα είχε προαναγγείλει την περασμένη εβδομάδα η Wall Street Journal.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής