Διάρρηξη σφραγίδων διαπίστωσαν τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κατά την διάρκεια επανελέγχου σε πρατήριο καυσίμων στον Γέρακα Αττικής, όπου είχαν σφραγίσει για δυο χρόνια, λόγω νοθευμένων καυσίμων.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 8/6/2024 οι ελεγκτές επέβαλαν ποινή σφράγισης δυο ετών και δημοσιοποίηση στοιχείων της επιχείρησης γιατί το πετρέλαιο κίνησης που διέθετε στην αγορά ήταν νοθευμένο σε ποσοστό 95% με πετρέλαιο ναυτιλίας.
Στον επανελέγχο των ελεγκτών που πραγματοποιήθηκε σήμερα για την τήρηση των μέτρων σφράγισης, διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβιαστεί οι σφραγίδες από τρεις (3) αντλίες και δύο (2) δεξαμενές, ενώ είχαν αποκολληθεί οι αυτοκόλλητες πινακίδες που περιέγραφαν την αιτία της σφράγισης.
Άμεσα, οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ με τη συνδρομή ομάδας της ΟΠΚΕ της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν εκ νέου φυσική καταμέτρηση των ποσοτήτων καυσίμων που βρίσκονταν στις δεξαμενές και τοποθέτησαν νέες σφραγίδες και αυτοκόλλητα.
Ταυτόχρονα ενεργοποιήθηκαν τα μέτρα δέουσας επιμέλειας, για την αυθημερόν διακοπή προμήθειας καυσίμων από όλες τις εταιρείες Εμπορίας και τα Διυλιστήρια προς το συγκεκριμένο πρατήριο, ενώ δρομολογήθηκε η υποβολή μηνυτήριας αναφοράς στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.