Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ίσως απελευθερωθούν σύντομα περισσότεροι όμηροι από τη Χαμάς» εκτιμά το Κατάρ
Οι διπλωματικές προσπάθειες για την αποτροπή μιας ευρύτερης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες
Ο υπουργός Εξωτερικών του Κατάρ είπε ότι οι συνομιλίες για την απελευθέρωση ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς προχωρούν καλά και ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα.
Όπως εκτιμά, «ίσως απελευθερωθούν σύντομα περισσότεροι όμηροι από τη Χαμάς».
Οι διπλωματικές προσπάθειες για την αποτροπή μιας ευρύτερης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες, με τον Γάλλο πρόεδρο να βρίσκεται στην Αίγυπτο και περισσότερους Ευρωπαίους ηγέτες να επισκέπτονται το Ισραήλ την ώρα που προετοιμάζεται για χερσαία εισβολή στη Γάζα.
Στο μεταξύ, ηγέτες της Χαμάς και του Ισλαμικού Κινήματος Τζιχάντ συναντήθηκαν με τον αρχηγό της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Al Manar.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν συζήτησαν τρόπους για να σταματήσουν τη διεύρυνση του πολέμου.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση