«Με σημάδευαν με όπλο και κρατούσαν μια χειροβομβίδα πάνω από το κεφάλι μου» συγκλονίζει η γυναίκα. «Τους είπα ότι έπρεπε να κάνω μια ένεση ινσουλίνης για να τους αποσπάσω την προσοχή και τους προσέφερα Coca Cola και νερό» λέει. Η Edri αστειευόταν με τους μαχητές της Χαμάς για να κερδίσει χρόνο μέχρι να φτάσουν οι ισραηλινές δυνάμεις.
«Κατάλαβα ότι ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου. Όντως, λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφτασαν οι ειδικές δυνάμεις και οι μαχητές της Χαμάς, αντί να μας σκοτώσουν, έτρεξαν να κρυφτούν μέχρι να πέσουν τελικά νεκροί» λέει η Edri.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.