4,2 Ρίχτερ έπληξαν τα ξημερώματα ηφαιστειογενή περιοχή έξω από τη Νάπολη
Tα Φλεγραία Πεδία (Campi Flegrei) είναι μια περιοχή ηφαιστειακών κρατήρων στο δυτικά προάστια της Νάπολης
Σεισμός 4,2 Ρίχτερ καταγράφηκε στις 3:35 π.μ. (0135 GMT),από το Ιταλικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής και Ηφαιστειολογίας (INGV) κοντά στη Νάπολη και σε περιοχή που εντοπίζεται «υπερηφαίστειο» το οποίο είναι ανενεργό από το 1538. Mέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματίες.
Tα Φλεγραία Πεδία (Campi Flegrei) είναι μια περιοχή ηφαιστειακών κρατήρων στο δυτικά προάστια της Νάπολης που βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση για τον κίνδυνο σεισμών ή ηφαιστειακών εκρήξεων.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση