Ο Τζο Μπάιντεν παραχώρησε συνέντευξη στο Weather Channel κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Γκραντ Κάνιον την Τρίτη.
Η συνέντευξη επικεντρώθηκε στην κλιματική αλλαγή και τα «ακραία καιρικά φαινόμενα».
Η Στέφανι Άμπραμς του Weather Channel ρώτησε τον Μπάιντεν αν είναι διατεθειμένος να κηρύξει εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε σχέση με την κλιματική αλλαγή.
«Το έχουμε ήδη κάνει αυτό», δήλωσε ο Μπάιντεν. «Έχουμε προσχωρήσει εκ νέου στις συμφωνίες του Παρισιού για το κλίμα. Ψηφίσαμε μια διευκόλυνση για τον έλεγχο του κλίματος ύψους 368 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για απειλή για την ανθρωπότητα».
Εγκατάσταση κλιματικού ελέγχου; «Οπότε έχετε ήδη κηρύξει αυτή την εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης;» ρώτησε η Άμπραμς.
Ο Τζο Μπάιντεν τότε παρατήρησε πως ένα ζωύφιο ήταν πάνω στη δημοσιογράφου.
«Έχεις ένα έντομο πάνω σου», είπε ο Μπάιντεν καθώς απομάκρυνε το ζωύφιο από τη γυναίκα.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.