Όπως μετέδωσαν την Κυριακή του Πάσχα ουκρανικά ΜΜΕ ο ηγέτης της Wagner φέρεται να έκρινε πως το «ιδανικό» θα ήταν «να ανακοινώσουμε το τέλος της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης και να δηλώσουμε πως η Ρωσία πέτυχε όλους τους στόχους που είχε θέσει, και από μια άποψη όντως τους επιτύχαμε», προειδοποιώντας πως «υπάρχει κίνδυνος η κατάσταση στο μέτωπο να επιδεινωθεί όταν γίνει η (ουκρανική) αντεπίθεση». Μέχρι στιγμής ούτε το Κίεβο αλλά ούτε και η Μόσχα έχουν σχολιάσει την τοποθέτηση του Πριγκόζιν.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.