Τουρκία: «Ναι» στην ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων
Το νομοσχέδιο θα πρέπει να εγκριθεί και από την ολομέλεια της Εθνοσυνέλευσης
«Πράσινο φως» στο αίτημα ένταξης της Φινλανδίαςστο ΝΑΤΟ έδωσε η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του τουρκικού Κοινοβουλίου, που ενέκρινε το νομοσχέδιο, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση TRT Haber.
Το νομοσχέδιο θα πρέπει να εγκριθεί και από την ολομέλεια της Εθνοσυνέλευσης.
Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προανήγγειλε ότι θα επικυρωθεί η ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, όχι όμως και της Σουηδίας. Αντίστοιχα, η Ουγγαρία πρόκειται να επικυρώσει το αίτημα της Φινλανδίας τη Δευτέρα.
Διαφορετική είναι η αντιμετώπιση της Σουηδίας, παρότι είχε υποβάλλει μαζί την αίτηση ένταξης. Η Ουγγαρία κωλυσιεργεί τη διαδικασία, ενώ ο Ερντογάν εμμένει στο βέτο του.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;