Βρετανική έρευνα: Σέξι κι όποιος... αντέξει άνδρες και γυναίκες άνω των 50

Βρετανική έρευνα: Σέξι κι όποιος... αντέξει άνδρες και γυναίκες άνω των 50

Έρευνα της υπηρεσίας γνωριμιών «Ourtime» - Μετά τα 50, μειώνονται οι ανασφάλειες και οι αναστολές - Όσοι 50άρηδες έχουν μείνει χωρίς ταίρι , δηλώνουν ότι τα ραντεβού γίνονται «πιο πικάντικα» καθώς ωριμάζουν ηλικιακά 

aniston-owen-main
Όσο κι ακούγεται περίεργο, νιώθουμε πιο σέξι όταν σβήσουμε 53 κεράκια , σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Επιπλέον, ένας στους πέντε που συμμετείχαν στην έρευνα υποστηρίζει ότι, τα ραντεβού είναι πιο «πικάντικα» όσο ωριμάζουμε .

Το 1/4 των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η σχέση όπως και η σεξουαλική τους ζωή έγιναν πιο συναρπαστικές σε αυτή την ηλικία, σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησε η υπηρεσία γνωριμιών «Ourtime», σε δείγμα άνω των 50 ετών.

Στις διασημότητες που έχουν πατήσει τα 53 και επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της έρευνας συγκαταλέγονται το μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια Τες Ντάλι, η σταρ του Χόλιγουντ, Τζένιφερ Άνιστον και ο ηθοποιός Όουεν Γουίλσον.

Κλείσιμο
Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, το 41% δήλωσε ότι στην ηλικία των 53 αισθάνεται πιο άνετα με το σώμα του κι έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή του , ενώ για το 18%, στην ηλικία αυτή , ένα ραντεβού είναι πιο «πικάντικο» και πιο συναρπαστικό απ ΄ότι όταν ήταν στα νιάτα του.

Επιπλέον, το 53% υποστηρίζει ότι τώρα ξέρει ακριβώς τι θέλει από μία σχέση ενώ το 40% παραδέχεται ότι πλέον δεν ανησυχεί για την έκβαση ενός ραντεβού.

Για την Ρέιτσελ Περού, επικεφαλής της υπηρεσίας γνωριμιών «Ourtime»:
«Το να είσαι μόνος στη ζωή όταν φθάνεις στα 50, δεν σημαίνει ότι η ερωτική σου ζωή έχει τελειώσει. Όπως δείχνει η έρευνα, όσο μεγαλώνεις αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση και καταλαβαίνεις τι θέλεις και τι δεν θέλεις από μια σχέση».

Τέλος, το 1/3 των 50χρονων Βρετανών που συμμετείχαν στην έρευνα, παραδέχονται ότι στην ηλικία αυτή εγκατέλειψαν τις ανασφάλειες και τις αναστολές που είχαν.



Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ερντογάν, κόκκινος συναγερμός διαρκείας στο Αιγαίο

O Πούτιν «παλεύει να κρατηθεί όρθιoς» κατά τη διάρκεια ομιλίας και τα πόδια του λυγίζουν - Δείτε βίντεο

Τραγωδία στο Παγκράτι: Πήγε να μπει στο σπίτι της από το μπαλκόνι, έπεσε και σκοτώθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης