Happy ending για τον Βρετανό με «πέος στο χέρι»: Νιώθει ξανά άνδρας και... φλερτάρει την Κέιτ Μπέκινσεϊλ

Happy ending για τον Βρετανό με «πέος στο χέρι»: Νιώθει ξανά άνδρας και... φλερτάρει την Κέιτ Μπέκινσεϊλ

Ο Μάλκολμ ΜακΝτόναλντ πέρασε έξι χρόνια με ένα τεχνητό μόριο στον πήχη του χεριού του, αφού το αληθινό του «έπεσε ξαφνικά» εξαιτίας μιας μόλυνσης - Τώρα που το νέο του πέος βρίσκεται στη σωστή θέση δηλώνει έτοιμος να ερωτευτεί ξανά και - γιατί όχι - με μια διάσημη...

malcolm
Για έξι ολόκληρα χρόνια, ο Βρετανός Μάλκολμ ΜακΝτόναλντ, ο οποίος έχασε το πέος του εξαιτίας μια φρικτής μόλυνσης στο αίμα, ζούσε με ένα τεχνητό μόριο που είχαν αναπτύξει γιατροί στον πήχη του αριστερού του χεριού. Μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις και εμπόδια, λόγω πανδημίας αλλά και άλλων αστάθμητων παραγόντων, η χειρουργική επέμβαση για τη «μεταφορά» του τεχνητού πέους στο σωστό ανατομικό σημείο ολοκληρώθηκε, και 47χρονος «αισθάνεται ξανά αληθινός άνδρας», όπως αναφέρει ο ίδιος σε ντοκιμαντέρ που καταγράφει την απίστευτη περιπέτειά του...

Ο μηχανικός, που ζει στο Νόρφολκ της Αγγλίας, βίωσε το σοκ της ζωής του το 2010 όταν το πέος του μια μέρα «απλώς έπεσε στο πάτωμα», εξαιτίας μιας σοβαρής μόλυνσης που είχε επεκταθεί στο περίνεό του. Μετά από κάποιο διάστημα μια ομάδα χειρουργών «κατασκεύασε» ένα καινούργιο, τεχνητό πέος για τον διαζευγμένο πατέρα δύο παιδιών, χρησιμοποιώντας ένα μόσχευμα από το δέρμα του αριστερού του χεριού. Το αρχικό σχέδιο, σύμφωνα με τη New York Post, ήταν να μεταφέρουν άμεσα το νέο μόριο στην ηβική περιοχή του Βρετανού, ωστόσο αναγκάστηκαν να σταματήσουν την επέμβαση λόγω χαμηλού οξυγόνου στο αίμα του ασθενούς. Έτσι, ο ΜακΝτόναλντ απέμεινε με ένα τεχνητό ανδρικό μόριο να κρέμεται από τον πήχη του χεριού του, περιμένοντας με αγωνία τη δεύτερη επέμβαση, η οποία τελικά άργησε έξι ολόκληρα χρόνια!




Τα ειδικά μέτρα που επιβλήθηκαν στα νοσοκομεία λόγω της Covid-19, οι ελλείψεις προσωπικού και άλλα προβλήματα που παρουσιάστηκαν είχαν ως αποτέλεσμα να παραταθεί αυτή η περίοδος αναμονής του Βρετανού, ο οποίος τελικά (θέλοντας και μη) συνήθισε να έχει ένα ανδρικό μόριο στο χέρι του. «Oι άνθρωποι με ρωτούν γι' αυτό όταν με βλέπουν στην παμπ και όπως είναι φυσικό, κάνουν αστεία. Όμως τους καταλαβαίνω. Δεν συναντάς κάθε μέρα έναν άνδρα με πέος στο χέρι. Φυσικά και βλέπω την αστεία πλευρά. Δεν γίνεται να κάνω αλλιώς. Δεν έχω άλλη επιλογή», είχε δηλώσει ο ΜακΝτόναλντ το 2020.

Στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Man With a Penis on his Arm», o 47χρονος σήμερα άνδρας εκφράζει την ανακούφιση και τη χαρά του για το γεγονός ότι επιτέλους το τεχνητό του πέος «μεταφέρθηκε» στο σωστό σημείο, με χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα φέτος. «Η επέμβαση κράτησε εννέα ώρες. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω κάτω και αμέσως σκέφτηκά "ωραία, αυτή τη φορά το πέτυχαν"» λέει ο ΜακΝτόναλντ στο ντοκιμαντέρ.

Κλείσιμο
Penis_arm


Όπως επισημαίνει η New York Post, ουρολόγοι συνεργάστηκαν με πλαστικούς χειρουργούς προκειμένου να διασφαλίσουν ότι ο ΜακΝτόναλντ θα είχε μια λειτουργική ουρήθρα στο τεχνητό του μέλος. Επιπλέον, ένα ένα έξυπνο «σύστημα» που ενσωμάτωσαν οι γιατροί με δύο σωληνάκια επιτρέπει στον 47χρονο να χρησιμοποιεί μια «αντλία» χεριού για να φέρνει το νέο του πέος σε στύση. «Αυτή η επέμβαση μπορεί να μου αλλάξει τη ζωή», είπε ο 47χρονος που αισθάνεται ενθουσιασμένος με την προοπτική να κάνει ξανά σεξ, μετά από τόσο καιρό.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το τεχνητό μόριο του ΜακΝτόναλντ είναι μεγαλύτερο από το πέος που είχε πριν την ολέθρια μόλυνση. Ο Βρετανός είχε συνεργαστεί με την ομάδα των χειρουργών για να δημιουργήσουν «το πέος των ονείρων του», που είναι 5 εκατοστά μεγαλύτερο από το αληθινό του πέος (συνολικά 15 εκατοστά).



Η απίστευτη περιπέτεια του ΜακΝτόναλντ κατέληξε σε «happy ending», ωστόσο πρόσφατα συνέβη κάτι που χαροποίησε ακόμα περισσότερο τον 47χρονο. Η ιστορία του τράβηξε την προσοχή της σαγηνευτικής Κέιτ Μπέκινσεϊλ, η οποία έκανε ανάρτηση στα social media αναφερόμενη σε αυτόν και την αισιοδοξία του. Η 48χρονη Βρετανίδα ηθοποιός έγραψε στο Instagram ότι, καθώς έψαχνε ευχάριστες ειδήσεις «που δεν την κάνουν να θέλει να πηδήξει από το παράθυρο» έπεσε πάνω στο άρθρο της Post και της έφτιαξε τη διάθεση. «Φυσικά και είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο. Φυσικά και έκανε φωτογράφηση στο πάρκο με ένα μόριο να πετάγεται από το μανίκι του. Νιώθω στιγμιαία καλύτερα. Να 'σαι καλά, Μάλκολμ, xxx».

Ο ΜακΝτόναλντ εξέφρασε τη χαρά του που η όμορφη ηθοποιός διάβασε την ιστορία του. «Δείχνει καλό κορίτσι και είναι πολύ ωραίο που διάβασε την ιστορία μου και όσα έχω περάσει. Τα φιλάκια στο τέλος της ανάρτησής της ήταν ωραία πινελιά», δήλωσε στη Sun o 47χρονος. Μάλιστα, ο Βρετανός το... πήγε ένα βήμα παραπέρα, απευθύνοντας πρόσκληση στην γοητευτική σταρ να βγουν μαζί για ένα ποτό στην πόλη του, το Νόρφολκ. «Είμαι έτοιμος να ξαναρχίσω να βγαίνω ραντεβού, γιατί όχι μαζί της λοιπόν; Θα την κεράσω μια μπύρα στην τοπική παμπ» δήλωσε πριν μερικές μέρες», με την Μπέκινσεϊλ ωστόσο να μην έχει απαντήσει ακόμη.

Δείτε βίντεο: Happy ending για τον Βρετανό με «πέος στο χέρι»: Νιώθω ξανά άνδρας
Happy ending για τον Βρετανό με «πέος στο χέρι»: Νιώθω ξανά άνδρας


Ειδήσεις σήμερα:

Η «αθέατη πλευρά» των αδελφών Πισπιρίγκου: Εκκλήσεις από Δήμητρα, εμμονές από Ρούλα σε 95 sms

Η ψυχρή αμηχανία του Πούτιν την Ημέρα της Νίκης και η εκτίμηση Μπάιντεν για ρωσικό αδιέξοδο στον πόλεμο

Οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Υγείας στα φάρμακα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης