«Κατάπαυση του πυρός το γρηγορότερο δυνατό», ζήτησε ο Ντράγκι από τον Πούτιν
Οι δύο άνδρες είχαν το απόγευμα της Τετάρτης τηλεφωνική επικοινωνία για τη ρώσο-ουκρανική διαπραγμάτευση η οποία διήρκησε μια ώρα
Η ιταλική προεδρία της κυβέρνησης, με αναφορά στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε σήμερα το απόγευμα ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, σε ανακοινωθέν της υπογραμμίζει ότι στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκε η ρώσο-ουκρανική διαπραγμάτευση και οι τελευταίες εξελίξεις της.
Η ιταλική κυβέρνηση, παράλληλα, προσθέτει: «ο Μάριο Ντράγκι υπογράμμισε την σημασία να επιτευχθεί, το γρηγορότερο δυνατό, κατάπαυση του πυρός, για να προστατευθεί ο άμαχος πληθυσμός και να στηριχθεί η διαπραγματευτική προσπάθεια.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η κυβέρνηση της Ρώμης είναι διατεθειμένη να συμβάλει στην ειρηνευτική διαδικασία, αν υπάρξουν ξεκάθαρες ενδείξεις αποκλιμάκωσης από μέρους της Ρωσίας.
Ο Ρώσος πρόεδρος, τέλος, περιέγραψε το σύστημα πληρωμών του ρωσικού φυσικού αερίου, σε ρούβλια. Οι δυο ηγέτες, συμφώνησαν να παραμείνουν σε επαφή».
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.