Εισβολή στην Ουκρανία: Το Λονδίνο προβλέπει ότι θα γίνει πιο βάρβαρη
«Οποιος σκέφτεται λογικά δεν θα έκανε αυτό που κάνει (ο Πούτιν), επομένως θα δούμε...την αγριότητά του να αυξάνεται», ανέφερε σήμερα ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
Η εισβολή του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία θα γίνει πιο βάρβαρη, δήλωσε σήμερα ο Βρετανός υπουργός Αμυνας Μπεν Γουάλας.
«Οποιος σκέφτεται λογικά δεν θα έκανε αυτό που κάνει (ο Πούτιν), επομένως θα δούμε...την αγριότητά του να αυξάνεται. Δεν γίνεται το δικό του, περικυκλώνει πόλεις, τις βομβαρδίζει αδίστακτα τη νύχτα...και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να τις διαλύσει και θα κατευθυνθεί μέσα στις πόλεις», δήλωσε ο Βρετανός υπουργός στον ραδιοφωνικό σταθμό LBC.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.