Γιατί ο Τζο Μπάιντεν και ο Βλαντιμίρ Πούτιν φορούν το ίδιο ρολόι;

Γιατί ο Τζο Μπάιντεν και ο Βλαντιμίρ Πούτιν φορούν το ίδιο ρολόι;

Οι πρόεδροι της Ρωσίας και των ΗΠΑ αποχώρησαν από τη σύνοδο κορυφής στη Γενεύη με το ίδιο ρολόι - Ένα «έξυπνο» ρολόι που μπορεί να συνδέεται στο 'Ιντερνετ μέσω wifi

lefigaro
Τζο Μπάιντεν και Βλαντιμίρ Πούτιν φορούν το ίδιο ρολόι, όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

Ήταν δώρο των Ελβετών κατά την επίσκεψη των δύο ηγετών στη Γενεύη, στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής, σχολιάζει η εφημερίδα επισημαίνοντας ότι, μέχρι τώρα, ήταν το καλύτερα φυλασσόμενο μυστικό των ελβετικών αρχών.

Οι πρόεδροι της Ρωσίας και των ΗΠΑ αποχώρησαν από τη σύνοδο κορυφής στη Γενεύη με το ίδιο ρολόι. Ένα «έξυπνο» ρολόι που μπορεί να συνδέεται στο 'Ιντερνετ μέσω wifi.

Συνήθως, όπως σχολιάζει το επίμαχο δημοσίευμα, οι Ελβετοί είναι πολύ διακριτικοί σχετικά με τα δώρα που προσφέρουν σε αρχηγούς κρατών που επισκέπτονται τη χώρα τους.

Αλλά μια ημέρα μετά την ιστορική διάσκεψη κορυφής που επέτρεψε στους Ρώσους και Αμερικανούς προέδρους, Βλαντιμίρ Πουτίν και Τζο Μπάιντεν, να συναντηθούν για πρώτη φορά στη Γενεύη, μία «ψευδή είδηση» τελικά βοήθησε να αποκαλυφθεί ότι Πούτιν και Μπάιντεν έφυγαν με το ίδιο ρολόι.

Στην πραγματικότητα, ο νέος Πρόεδρος της Ελβετικής Συνομοσπονδίας, γκάι Παρμελίν έκανε ένα δώρο στους δύο αρχηγούς κρατών.

Αλλά ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι πρόκειται για έναν φακό υψηλής τεχνολογίας.

Ωστόσο, η ελβετική εφημερίδα «Blick» έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν ήταν αυτό το δώρο επικαλούμενο το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο της χώρας.

Στην πραγματικότητα, ένα ρολόι ελβετικής κατασκευής ήταν το δώρο που έλαβαν ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου και ο Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πρόκειται για ρολόι της μάρκας «Tissot», το «T Touch Connected Solar», όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα.

Κλείσιμο
Το ελβετικής κατασκευής μοντέλο είναι συνδεδεμένο, με προστασία των προσωπικών δεδομένων, διαδραστικό, αυτόνομο, μοντέρνο και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτη μέρα χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους – Τέλος από Δευτέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης - Άρχισε το «ράντισμα» όταν κατάλαβε ότι θα τον καθαιρέσουν

Αφγανός βίασε την έγκυο - Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς και τη βίασαν κι αυτοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης