ΗΠΑ: Γερουσιαστές και βουλευτές ζητούν να λογοδοτήσει ο Ερντογάν για την Αγία Σοφία
Ζητούν την παρέμβαση της Επιτροπής Διεθνούς Θρησκευτικής Ελευθερίας για τις επανειλημμένες παραβιάσεις θρησκευτικής ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Την παρέμβαση της Επιτροπής Διεθνούς Θρησκευτικής Ελευθερίας (USCIRF) για την Τουρκία, ζητούν με επιστολή τους Αμερικανοί Γερουσιαστές και Βουλευτές με αφορμή την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.
Οι Γερουσιαστές Τζον Σαρμπάνης και Γκας Μπιλιράκης ηγήθηκαν της ομάδας νομοθετών, συμπεριλαμβανομένων των Ντ. Τάιτους, Τσ. Κριστ, Κρ. Πάππας Ν. Μαλλιοτάκης και Βικ. Σπαρτζ, οι οποίοι καλούν την USCIRF να αναλάβει μια συντονισμένη προσπάθεια, ώστε η κυβέρνηση Ερντογάν να λογοδοτήσει για τις επανειλημμένες παραβιάσεις θρησκευτικής ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
«Παρά τη διεθνή καταδίκη, το κράτος της Τουρκίας συνεχίζει να εμπλέκεται σε χρόνιες, τρομερές, συστηματικές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου», σημειώνουν και τονίζουν ότι «το τουρκικό κράτος εξακολουθεί να απορρίπτει το νομικό καθεστώς και την ταυτότητα του Οικουμενικού Πατριαρχείου».
Υπογραμμίζουν επίσης ότι η Άγκυρα με τις αποφάσεις της παραβιάζει όχι μόνο την ελευθερία της συνείδησης, της πίστης και της θρησκείας για όλους τους Έλληνες Ορθόδοξους χριστιανούς πολίτες της Τουρκίας, αλλά και για τους 300 εκατομμύρια Ορθόδοξους Χριστιανούς παγκοσμίως που εμπίπτουν στην πνευματική ηγεσία του Οικουμενικού Πατριάρχη.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.