Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι θα «μελετήσει» την πρόταση για μια σύνοδο κορυφής που διατυπώθηκε χθες, Τρίτη, από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντενστη διάρκεια συνομιλίας του με τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Είναι ακόμη πρόωρο να μιλήσουμε γι' αυτή τη συνάντηση με συγκεκριμένο τρόπο. Είναι μια νέα πρόταση που θα μελετηθεί», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας.
Στο μεταξύ, το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε επικαλούμενο πηγή στο υπουργείο Εξωτερικών πως το Κρεμλίνο προειδοποίησε σήμερα στην Ουάσινγκτον πως θα δράσει με αποφασιστικότητα, αν οιΗνωμένες Πολιτείεςπροχωρήσουν σε οποιαδήποτε νέα «μη φιλικά μέτρα», όπως επιβολή κυρώσεων.
Σύμφωνα με το RIA, τη δήλωση αυτή έκανε ο σύμβουλος του προέδρου Πούτιν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής Γιούρι Ουσάκοφ, ο οποίος κάλεσε τον αμερικανό πρεσβευτή στη Μόσχα για συνομιλίες μετά τη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Πούτιν και τον Μπάιντεν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.