Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι θα «μελετήσει» την πρόταση για μια σύνοδο κορυφής που διατυπώθηκε χθες, Τρίτη, από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντενστη διάρκεια συνομιλίας του με τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Είναι ακόμη πρόωρο να μιλήσουμε γι' αυτή τη συνάντηση με συγκεκριμένο τρόπο. Είναι μια νέα πρόταση που θα μελετηθεί», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας.
Στο μεταξύ, το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε επικαλούμενο πηγή στο υπουργείο Εξωτερικών πως το Κρεμλίνο προειδοποίησε σήμερα στην Ουάσινγκτον πως θα δράσει με αποφασιστικότητα, αν οιΗνωμένες Πολιτείεςπροχωρήσουν σε οποιαδήποτε νέα «μη φιλικά μέτρα», όπως επιβολή κυρώσεων.
Σύμφωνα με το RIA, τη δήλωση αυτή έκανε ο σύμβουλος του προέδρου Πούτιν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής Γιούρι Ουσάκοφ, ο οποίος κάλεσε τον αμερικανό πρεσβευτή στη Μόσχα για συνομιλίες μετά τη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Πούτιν και τον Μπάιντεν.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.