Δίκη Τραμπ: Ο Μπάιντεν εκτιμά ότι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές «ίσως άλλαξαν γνώμη»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ότι ίσως κάποιοι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές ενδέχεται να ψηφίσουν υπέρ της ενοχής του Τραμπ - Συνεχίζεται η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ
Στο ενδεχόμενο γερουσιαστές των Ρεπουμπλικανών να ψηφίσουν υπέρ της ενοχής του Ντόναλντ Τραμπαναφέρθηκε ο Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.
Η τοποθέτησή του έγινε μετά τη συγκινητική παρουσίαση των στοιχείων από τους βουλευτές-κατηγόρους στη δίκη που ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορείται για υποκίνηση της φονικής εισβολής στο Καπιτώλιο, στις 6 Ιανουαρίου.
«Πιστεύω ότι ορισμένοι ίσως να άλλαξαν άποψη», είπε ο Μπάιντεν, από το Οβάλ Γραφείο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές ίσως να αποφασίσουν να ψηφίσουν υπέρ της ενοχής του Τραμπ.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης