Αρνητικό ήταν το τεστ για κορωνοϊόστο οποίο υποβλήθηκε χθες Τρίτη η πρωθυπουργός της ΦινλανδίαςΣάνα Μάριν, όπως δήλωσε η ίδια σήμερα, αν και πρόσθεσε ότι θα εξακολουθήσει να εργάζεται εξ αποστάσεως καθώς συνεχίζει να παρουσιάζει ελαφρά συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού.
«Είναι σημαντικό να μην πηγαίνουμε στη δουλειά αν έχουμε συμπτώματα για να μην εκθέτουμε τους άλλους (σε μικρόβια). Η κατάστασή μου είναι καλή και τα συμπτώματα ελαφρά», έγραψε η Μάριν στο twitter.
Την περασμένη εβδομάδα η Φινλανδία συνέστησε για πρώτη φορά τη χρήση μάσκας στους δημόσιους χώρους καθώς αυξάνονται τα κρούσματα SARS-CoV-2 στη χώρα.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί