Η star του Hollywood με τις ελληνικές ρίζες, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη γυμναστική. Ακολουθούν οι καλύτερες ατάκες της.
- «Έχω πολλούς αγαπημένους τρόπους άσκησης. Λατρεύω το ποδήλατο και φυσικά τη γιόγκα. Τελευταία ξεκίνησα να κάνω και λίγο μπαλέτο το οποίο είναι δύσκολο και επίπονο. Η ποικιλία είναι το κλειδί για μένα».
«Δεν πρέπει να κάνεις συνεχώς την ίδια άσκηση, γιατί κάποια στιγμή σταματάς να την κάνεις και αρχίζεις να τεμπελιάζεις. Το να κάνεις διάφορα πράγματα είναι διασκεδαστικό γιατί με αυτό τον τρόπο ενθουσιάζεσαι και αυτό μπερδεύει τους μύες σου που είναι καλό. Κρατάει το σώμα σου ξύπνιο».
- «Μίσησα το bootcamp. Φαίνεται πως δεν είμαι στρατιώτης. Δε θέλω να τα κάνω όλα αυτά που κάνουν εκεί, απλά θέλω να είμαι fit. Δε θέλω να μου φωνάζουν καθόλου».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;