Grecotel Pallas Athena: Ανοίγει ξανά και μας συστήνει την υψηλή Τέχνη της Φιλοξενίας

Grecotel Pallas Athena: Ανοίγει ξανά και μας συστήνει την υψηλή Τέχνη της Φιλοξενίας

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας στην νεοκλασική πλατεία Κοτζιά δίπλα στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ανοίγει ξανά τις πόρτες του το Grecotel Pallas Athena

grecotel_xr
Το avant-garde ξενοδοχείο του Ομίλου Νίκου Δασκαλαντωνάκη - Grecotel Pallas Athena, που πήρε το όνομά του από τη θεά της πόλης κι έχει για σύμβολό του μια pop Αθηνά, έχει καθιερωθεί ως το αγαπημένο σημείο συνάντησης της πόλης. Στο πιο ζωντανό κομμάτι της Αθήνας, προσφέρει τη «Νέα Πολυτέλεια»: art chic αισθητική με εξαιρετικό service. Αίσθηση πολυτελούς downtown κατοικίας, με φωτεινές βεράντες και υπέροχες συλλογές από ιδιαίτερους designers και πρωτοποριακούς καλλιτέχνες διατρέχουν τους χώρους και τα 63 δωμάτια (τα περισσότερα από αυτά σουίτες) ενός αληθινού boutique hotel.

Το Grecotel Pallas Athena αποτελεί ιδανικό προορισμό και για business trips ή events. Σε απόσταση μόλις 34 χλμ από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, διαθέτει μία πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδρίων χωρητικότητας 20 ατόμων, παροχή γραμματειακής & οπτικοακουστικής υποστήριξης, υψηλού επιπέδου catering κι επαγγελματική εξυπηρέτηση, δωρεάν Wi-Fi, business corner και γραφείο σε όλα τα δωμάτια. Επιπλέον, μια ανάσα από το ξενοδοχείο βρίσκονται τα στενά σοκάκια της γραφικής Πλάκας αλλά και σημαντικά αξιοθέατα, ενώ οι δύο κοντινοί σταθμοί του μετρό (Μοναστηράκι και Ομόνοια) κάνουν τις περιηγήσεις κάθε επισκέπτη πιο εύκολες από ποτέ. Και βέβαια με τη λειτουργία Grecotel Stay Safe Protocol για μια ασφαλή διαμονή.

Μη χάσετε τη μοναδική “Welcome Back Offer” που περιλαμβάνει 20% έκπτωση για ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων, το διάσημο πρωινό της Grecotel με εκλεκτά προϊόντα από τη AgrecoFarms και δωρεάν διαμονή για τα παιδιά έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών. Επιπλέον, όσοι επιλέξουν τις πολυτελείς σουίτες για τη διαμονή τους θα απολαύσουν ένα δωρεάν δείπνο αυθεντικής υψηλής γαστρονομίας στο κομψό Gourmet Restaurant δια χειρός του executive chef της Grecotel, Σάκη Τζανέτου.
Grecotel-Pallas-Athena-_1_
Grecotel-Pallas-Athena-_3_
Grecotel-Pallas-Athena-_4_
Grecotel-Pallas-Athena-_5_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης