Η Apple αναμένεται ότι θα καταργήσει το κουμπί αφετηρίας από το νέο iPad Pro

Η Apple αναμένεται ότι θα καταργήσει το κουμπί αφετηρίας από το νέο iPad Pro

Το νέο iPad Pro θα παρουσιαστεί αύριο σε εκδήλωση που θα γίνει αύριο, Τρίτη, στη Νέα Υόρκη – Οι διαρροές κάνουν λόγο για νέο MacBook Air

ipad_pro
Μία μέρα μένει για την παρουσίαση του νέου iPad Pro, σε εκδήλωση της Apple στη Νέα Υόρκη και οι φήμες για το τι θα συμβεί έχουν ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Apple αναμένεται ότι θα λανσάρει το νέο iPad Pro, που όμως δεν θα διαθέτει κουμπί αφετηρίας, ενώ θεωρείται πολύ πιθανή η παρουσίαση του νέου MacBook Air.

Πάντως, στελέχη της εταιρείας θεωρούν ότι ο επανασχεδιασμός του iPad Pro θα είναι η πρώτη ουσιαστική αλλαγή στο tablet από την κυκλοφορία του, το 2015.

Το νέο μοντέλο αναμένεται ότι θα έχει σχεδίαση με πιο λεπτά πλαίσια απ' όλες τις πλευρές. Θα εξακολουθεί να διαθέτει κουμπιά τροφοδοσίας και έντασης ήχου, αλλά δεν θα έχει κουμπί αφετηρίας. Επίσης, αναμένεται ότι θα έχει καλώδιο για φόρτιση USB-C, αντικαθιστώντας τον αντάπτορα Lightning που χρησιμοποιήθηκε στα iPhone και τα iPad από το 2012, καθώς και νέα κάρτα γραφικών.

Στόχος της Apple είναι να ενισχύσει τις πωλήσεις του tablet, έναντι του ανταγωνισμού που αυξάνεται συνεχώς.

Φήμες μιλούν για νέο MacBook Air

Επίσης, η Apple αναμένεται να ενημερώσει τη γραμμή υπολογιστών με νέους επεξεργαστές και ανανεωμένο σχεδιασμό. Παρά τη δημοφιλία του, το MacBook Air ανανεώθηκε τελευταία φορά στις αρχές του 2015 με 5ης γενιάς επεξεργαστές Intel Cor, RAM 8G το 2017 και ακόμη πωλείται με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Οι φήμες αναφέρουν ότι αυτό το διάστημα η Apple σκεφτόταν είτε να καταργήσει το μοντέλο είτε να το ανανεώσουν. Πάντως, πιθανότερο θεωρείται να υπάρξει επανασχεδιασμός με βελτιωμένη οθόνη του MacBook Air και νεώτερος επεξεργαστής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης