Anonymous εναντίον βρετανικής κυβέρνησης λόγω Ασάνζ
Επιθέσεις σε μια σειρά από κρατικές ιστοσελίδες της Βρετανίας έκαναν οι Anonymous, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την διαχείριση της υπόθεσης έκδοσης του Τζουλιάν Ασάνζ
Επιθέσεις σε μια σειρά από κρατικές ιστοσελίδες της Βρετανίας ανακοίνωσαν ότι έκαναν οι χάκερς Anonymous, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την διαχείριση της υπόθεσης έκδοσης του Τζουλιάν Ασάνζ.
Οι Anonymous επιτέθηκαν στο υπουργείο Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργικού γραφείου Number 10 Downing Street, στο υπουργείο Εργασίας και Συντάξεων καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.