Συνεχίζονται τα προβλήματα λειτουργίας του «Χ» παγκοσμίως
Επηρεάζοντας χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο
Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην twitter) παρουσιάζει τις τελευταίες ώρες προβλήματα σύνδεσης, επηρεάζοντας χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης διακοπών Downdetector.com.
Περίπου 90.000 χρήστες του X δήλωσαν στο συγκεκριμένο ιστότοπο ότι αντιμετώπισαν πρόβλημα σύνδεσης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το Downdetector συγκεντρώνει δεδομένα από αναφορές που υποβάλλονται από τους χρήστες, πράγμα που σημαίνει ότι ο πραγματικός αριθμός των επηρεαζόμενων χρηστών θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος.
Η εταιρεία Cisco ανέφερε επίσης ότι δεκάδες διακομιστές σε όλο τον κόσμο έχουν επηρεαστεί από τις διακοπές σύνδεσης.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση