Η ΠΑΕ ΑΕΚ άσκησε έφεση (όπως αναμενόταν) για τις πρόσφατες ποινές που της επιβλήθηκαν για τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Άρη.
Οι «κιτρινόμαυροι» τιμωρήθηκαν τη Μεγάλη Τετάρτη με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 68.000 πρόστιμο (κρίνοντας ότι υπήρξε είσοδος φιλάθλων συνοδευόμενη από βιαιοπραγία εναντίον του γυμναστή των φιλοξενούμενων).
Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας της, Δημήτρης Μελισσανίδης τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για οκτώ μήνες και ο σύλλογος έχει κληθεί να πληρώσει 20.000 ευρώ.
Η ΠΑΕ αισιοδοξεί ότι θα μειωθούν οι ποινές μέσω της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ και τονίζει ότι εν στηρίζονται ούτε στο φύλλο αγώνα των διαιτητών, ούτε και στις εκθέσεις του παρατηρητή και της Αστυνομίας.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.