Την ώρα, όμως, που η Αταλάνταέχει ανακοινώσει μόνο ένα κρούσμα, αυτό του τερματοφύλακα Μάρκο Σπορτιέλο, η Βαλένθια έχει συνολικά... 25 προσβληθέντες (!) από τον ιό Covid-19, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Marca».
Από αυτούς τους 25, οι δέκα είναι παίκτες (γνωστοί έχουν γίνει μόνο οι Εζεκιέλ Γκαράι, Ελιακίμ Μανγκαλά και Χοσέ Λουίς Γκαγιά, ύστερα από δική τους ενημέρωση) και 15 είναι εργαζόμενοι του συλλόγου. Αυτό το Σαββατοκύριακο συμπληρώνονται δύο εβδομάδες από την ημέρα που έκαναν τα σχετικά τεστ.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.