Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Κολοβέτσιος για ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Κολοβέτσιος για ΑΕΚ

Ο έμπειρος στόπερ του Παναθηναϊκού έχει ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο και θα κριθεί τελευταία στιγμή αν θα παίξει στο ντέρμπι

4603067
Σημαντικό πρόβλημα για τον Γιώργο Δώνη ενόψει ΑΕΚ! Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο πιο αξιόπιστος στόπερ του ρόστερ και εξαιρετικός στο σούπερ ξεκίνημα του Παναθηναϊκού, νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και είναι αμφίβολος!

Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή το αν είναι σε θέση να τον υπολογίζει ο Έλληνας τεχνικός.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ:
«Ο Δήμήτρης Κολοβέτσιος βρίσκεται σε πρόγραμμα αποφόρτισης μετά τον αγώνα της Τούμπας λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους.Σήμερα έκανε υπερηχογράφημα στο ΥΓΕΙΑ , το οποίο έδειξε ήπιο ενδομυικό οίδημα στον δεξί δικέφαλο μηριαίο. Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει φυσικοθεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα και θα επαναξιολογηθεί ενόψει του αγώνα του Σαββάτου».

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, στο πρόγραμμα μπήκε και ο Κουντουριώτης, ενώ η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό δίτερμα τακτικής. Η αυριανή προπόνηση-τελευταία πρίν τον αγώνα με την ΑΕΚ- στις 17.00 και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης