Η ομάδα του Άνφιλντ εμφανίζεται σχετικά ζεστή στο ενδεχόμενο να κάνει πρόταση για 6μηνο δανεισμό του νεαρού επιθετικού
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Τζόελ Κάμπελ. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Αρσέν Βενγκέρ πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ, με αποτέλεσμα να μην έχει πολλές συμμετοχές.
Έτσι, η Λίβερπουλ φαίνεται να εμφανίζεται σχετικά ζεστή στο ενδεχόμενο να κάνει πρόταση για τον δανεισμό του νεαρού επιθετικού. Η ομάδα του Άνφιλντ λοιπόν, εξετάζει το ενδεχόμενο να προτείνει στην Άρσεναλ τον 6μηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.