Bundesliga: Ο Γκιρασί ανέβασε την Ντόρτμουντ στη 2η θέση, 1-0 την Άουγκσμπουργκ - Δείτε το γκολ
Στο κατόπι της Μπάγερν Μονάχου οι Βεστφαλοί που μείωσαν την απόστασή τους από την κορυφή στους 4 βαθμούς - Με τους γηπεδούχους αγωνίστηκε βασικός για άλλο ένα παιχνίδι ο Δημήτρης Γιαννούλης
Ένα πολύ ωραίο γκολ του Σερχού Γκιρασί στο 37ο λεπτό ήταν αρκετό για να χαρίσει στην Ντόρτμουντ τη δεύτερη σερί νίκη της στην Bundesliga, αυτή τη φορά στην έδρα της Άουγκσμπουργκ με 1-0 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής, «ανεβάζοντας» τους Βεστφαλούς στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με έναν αγώνα περισσότερο.
Με τους γηπεδούχους αγωνίστηκε βασικός για άλλο ένα παιχνίδι ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 49' κι αντικαταστάθηκε στο 76' από τον Γκαρμπί.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ 9ης αγωνιστικής και η βαθμολογία στην Bundesliga έχουν ως εξής:
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας