Ο 17χρονος άσος της Εθνικής σκόραρε στο 3', είχε ασίστ στο γκολ του Παυλίδη και όποτε έπαιρνε τη μπάλα από την πλευρά του ταλαιπωρούσε τους Λευκορώσους.
Στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους και ενώ το σκορ ήταν 4-0 πήρε την μπάλα από τον Μπακασέτα και με ντρίμπλα - προσποίηση πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και όλο το γήπεδο τον αποθέωσε!
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.