Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που έχει φτάσει στον τελικό του ΑΟ το 2023 αλλά είχε ηττηθεί από τον Νόβακ Τζόκοβιτς θα συναντήσει τον κάτοχο του τίτλου στα προημιτελικά.
Για να φτάσει έως εκεί θα πρέπει να αποκλείσει στην πρεμιέρα τον Αμερικανό Άλεξ Μίκελσεν (1-0 νίκες ο Τσιτσιπάς) που είναι στο Νο41. Στον 2ο γύρο θα παίξει με τον Αυστραλό, Τζέιμς ΜακΚάμπε που πήρε wild card, είτε με έναν qualifier, που θα προκύψει από τα προκριματικά.
Στον 3ο είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ και στον 4ο τον Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινόρ. Εάν περάσει και το εμπόδιο του Σίνερ το μονοπάτι του τον στέλνει στον ημιτελικό κόντρα στον Φριτζ ή στον Μεντβέντεφ.
Στο άλλο μισό του ταμπλό βρίσκονται οι Τζόκοβιτς, Αλκαράθ και Ζβέρεφ με τους δυο πρώτους να μπορούν να συναντηθούν από τα προημιτελικά!
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;