Κολύμβηση: Έβδομος ο Παπαστάμος στα 400μ μικτή ατομική στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα - Βίντεο
Σπουδαία εμφάνιση από τον Έλληνα πρωταθλητή στη Βουδαπέστη
Με ακόμη μία πολύ κούρσα και την έβδομη θέση στον κόσμο στα 400μ. μικτή ατομική, ολοκλήρωσε ο Απόστολος Παπαστάμος την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.
Ο Ελληνας πρωταθλητής, στην πρώτη συμμετοχή του σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (σε επίπεδο ανδρών), τερμάτισε έβδομος με 4:04.26, μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου πιο αργά από το 4:04.24 του πρωινού προκριματικού, που αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ νέων ανδρών.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ρώσος Ιλια Μπορόντιν, που αγωνίζεται ως ανεξάρτητος αθλητής, με 3:56.83, ακολουθούμενος από τον Αμερικανό Κάρσον Φόστερ (3:57.45) και τον Ιταλό Αλμπέρτο Ρατσέτι (3:58.83).
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή